Geen droge huid met Evoluderm

Ik gebruik ze nu al een tijdje: de handcrème en lichaamsmelk van Evoluderm.
Moeder Natuur heeft mij een droge huid gegeven en dat wil zeggen dat ik regelmatig mijn huid moet hydrateren. In de winter moet ik zeker goed zorg dragen voor mijn huid maar ook tijdens de andere seizoenen.
Nu dat de winter bijna voorbij is kan ik zeker bevestigen dat deze producten van Evoluderm hun werk goed gedaan hebben.

evoluderm 2

De handcrème ligt standaard op mijn nachtkastje naast mijn bed. Al jaren wrijf ik mijn handen in vlak voor ik ga slapen. Met de gedachte dat het dan goed in mijn huid kan intrekken.
Deze handcrème zou ik ook perfect overdag kunnen gebruiken aangezien dat hij supergoed intrekt in de huid. Je hebt geen last van vette handen.
Het is een handcrème voor de zeer droge huid wat mijn handen echt wel kunnen gebruiken.
De crème bestaat uit cacaoboter die zijn kracht put uit de boon waaruit hij wordt geperst. De antioxidanten bestrijden de effecten van het verstrijken van de tijd en herstellen de beschadigde delen van zeer droge handen.
Doordat de crème bestaat uit cacaoboter ruikt het ook naar cacao. Zo heerlijk! Een hele dag ruiken mijn handen ernaar. Op het einde van de dag is het geen sterke geur meer, maar toch ruik ik het nog.
Het is dermatologisch getest en zonder parabenen.

evoluderm

De lichaamsmelk bewaar ik in de badkamer. Soms blijft hij eens staan op mijn nachtkastje als ik mij in de slaapkamer heb ingesmeerd, maar meestal gebeurd dat in de badkamer. Na een douche is voor mij het ideale moment om mijn lichaam te hydrateren. Net zoals bij de handcrème trekt ook de lichaamsmelk heel goed in in de huid.
Deze melk is voor de normale huid en heeft perfect gewerkt voor mijn droge huid.
De melk bevat zoete amandelsmelk en karitéboter. De zoete amandelsmelk heeft een herstellende functie en de karitéboter werkt als een beschermend laagje op de huid.
De zoete amandelen geven een een heerlijke zoete geur aan de melk.

evoluderm 3

Evoluderm is een Frans merk, maar je kan hun producten ook in België terugvinden.
Doordat ik deze producten heb gekregen heb ik moeten zoeken waar je ze precies kan kopen. Jammer genoeg heb ik niet gevonden waar je de handcrème in België kan kopen. Moest iemand van jullie het weten, laat het mij dan zeker weten.
De lichaamsmelk kan je terugvinden op de website van Notino door hier te klikken voor €7,90.

Andere producten van Evoluderm zijn te vinden in de winkels van Di en op bol.com door hier te klikken. Want Evoluderm heeft nog zoveel meer dan deze 2 producten.
Hun gamma en meer informatie kan je hier terugvinden.

Liefs,

Kim

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s