Je huid beschermen tegen de zon: deel 2: Paula’s Choice

Wie mijn vorig artikel gelezen heeft weet dat dit artikel er zat aan te komen. In deel 2 laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete producten voor de zon van Paula’s Choice. Deze producten heb ik een tijdje geleden gewonnen bij Silke van Silkeblogs.

paulaschoice_4

paulaschoice_1De Suncare Zonnebrandcrème SPF 50 geeft je huid een extra bescherming voor die eerste zonnestralen op je gezicht én lichaam. Iedereen kan deze zonnebrandcrème gebruiken want hij is geschikt voor alle huidtypen. Het is een lichte crème die je makkelijk aanbrengt en het heeft een matte finish. Indien je niet zonder make-up buiten gaat is deze zonnebrandcrème perfect voor jou. Je kan je make-up er heel makkelijk bovenop aanbrengen.
Deze zonnebrandcrème is rijk aan antioxidanten.
! Ben je allergisch voor aspirine (acetylsalicylzuur)? Dit product is niet geschikt voor jou, want het bevat salicylaat-derivaten (incl. homosalate).

paulaschoice_2De Skin Recovery Dagcrème SPF 30 is een voedende en hydraterende dagcrème die je kan gebruiken wanneer de zon schade heeft aangericht aan je gezicht. Deze dagcrème is het meest geschikt voor de normale tot droge huid en de toegevoegde antioxidanten zullen je huid helpen in de strijd tegen huidveroudering.
Heb je een rosacea-gevoelige huid? Deze dagcréme is ideaal voor jouw huid.

paulaschoice_3De Resist Ant-Aging Lip Gloss SPF 40 Roze is een hydraterende lipgloss die je lippen beschermt tegen schade door de zon. Iedereen kan deze lipgloss gebruiken, want ook dit product is geschikt voor alle huidtypen. De gloss bevat verzachtende stoffen, antioxidanten en het celcommunicerende ingrediënt adenosine. Samen met de SPF 40 beschermt het je lippen tegen de zon en voorkomt het huidveroudering.
De gloss ziet er heel natuurlijk uit en heeft een klein beetje een roze glans.
! Ben je allergisch voor aspirine (acetylsalicylzuur)? Dit product is niet geschikt voor jou, want het bevat salicylaat-derivaten (incl. homosalate).

De producten van Paula’s Choice kan je voornamelijk terugvinden in Nederland en online.
In België vind je de producten terug bij Huidcoach Pascale Anthone in Westmeerbeek en bij Skin Secrets – huidtherapie en wellness in Tongeren.

De Paula’s Choice Suncare zonnebrandcrème SPF 50 €24
De Paula’s Choice Skin Recovery Dagcrème SPF 30 €34
De Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lip Gloss SPF 40 Roze €24

Ook de producten van Paula’s Choice nam ik mee naar Oostenrijk. Ik kwam daar iedere dag in contact met de zon, dus het was een ideale gelegenheid om deze producten uit te testen. De Suncreen, met zijn SPF 50, gebruikte ik tijdens de eerste dagen en ik kan daar niets slechts over zeggen. Ik ben wel eens verbrand geweest, maar dat heb ik aan mezelf te danken. Smeren smeren smeren is de boodschap wanneer je een hele dag met de zon in contact komt. Je voelt het al komen, die Skin Recovery Dagcrème kwam goed van pas. Samen met de lipgloss hebben zij mijn huid en lippen goed beschermt voor de resterende dagen in Oostenrijk.

Veel liefs en tot deel 3.

Kim

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s