Een proper huis met Black+Decker

Je wilt een huisdier én een proper huis. Niet altijd zo makkelijk…
Toch heb ik iets dat het kuisen een beetje aangenamer maakt. Lees snel verder.

bd_1

De pet 2in1 stick vacuum is een stofzuiger gemaakt voor mensen zoals ik. Ik hou van dieren én van een proper huis. Daarboven hou ik ook nog van 101 andere dingen waardoor ik niet uren wil kuisen. Het moet dus een beetje vooruit gaan…

bd_2

De pet 2in1 stick vacuum is een draadloze steelstofzuiger, hoe handig is dat! Geen geknoei meer met de draad in 5 verschillende stopcontacten te steken. Bovendien is het ook een kruimeldief. Deze heeft een uitneembare gemotoriseerde dierenborstel, ontworpen om snel dierenharen van je zetel, tapijt, kussens,… te verwijderen.

bd_3
bd_4

Tijdens het stofzuigen wordt een frisse Cotton Fresh geur verspreid aan de hand van een geurfilter. Hierdoor heb je steeds een frisse geur in huis. Heerlijk!

En de vloerborstel heeft een hoge zuigkracht om haren, vuil en stof op te nemen van verschillende oppervlakken. Deze borstel kan je dan op zijn beurt heel makkelijk schoonmaken.

Een intelligente stofzuiger

+ Vloersensor technologie: Veel vuil? De zuigkracht wordt verhoogd. Niet veel vuil? De zuigkracht wordt verlaagd en schakelt over naar Eco Mode. Dit om te voorkomen dat we langer dan nodig zouden stofzuigen. Dit vind ik nu is toppie!

+ Filter sensor  technologie: De filter is verstopt en/of het opvangreservoir moet geledigd worden? Onze stofzuiger brengt ons op de hoogte!

+ Batterij sensor: De LED indicator geeft aan hoelang je nog kan stofzuigen. Zo kan je de stofzuiger op tijd opladen en val je niet ‘plots’ zonder batterijlading.

bd_5
cropped-foto-kim1.jpg

  Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s