Mijn Nieuwjaarstafel met AVA

Met het idee dat je voor allerlei gelegenheden een tafel kan decoreren laat ik jullie graag mijn nieuwjaarstafel zien.

We hebben nog maar net onze living geschilderd in wit & blauw en daarom heb ik voor Nieuwjaar ook voor de kleur blauw gekozen. Deze kleur heb ik gecombineerd met grijs en zilver. Voor deze feesttafel heb ik me laten inspireren door de voorbeeldtafels die ik zag in de AVA van Sint-Pieters-Leeuw. Er was geen tafel gedecoreerd in de kleuren die ik wou, dus het was een beetje gokken & hopen dat de spullen die ik koos, samen zouden passen.

Ik koos voor ronde grijze onderborden waar ook een beetje glitter in zat. Daarop legde ik grote blauwe servetten die ik vastmaakte met grijs feestlint. Op deze borden kwam later een wit rond bord met ernaast zilver bestek. Onze tafel is 3 meter lang dus ik kon helemaal los gaan wat betreft de decoratie voor in het midden. Ik koos voor 2 ronde bollen met lichtjes in, 3×3 kaarsenhouders (De doorzichtige zijn van Ikea!), zilveren glitterbolletjes en kleine kerstballen in het zilver en mat zilver. Een grijs tafellaken en een blauwe loper maakten mijn feesttafel compleet.

Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s