Mijn favoriete mascara: de f-oxy mascara van Les Couleurs De Noir

Omdat een goede mascara vinden niet altijd zo makkelijk is deel ik graag met jullie wat mijn favoriete mascara is.

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om naar een event te gaan van Les Couleurs De Noir. Ik had de producten van LCDN al eerder op Instagram voorbij zien komen, maar ik had ze nog niet zelf geprobeerd. Ik was dan ook heel blij toen ik uitgenodigd werd voor hun event. Op het einde van het event kregen we een goodiebag mee naar huis met heel wat producten in en de f-oxy mascara in de kleur zwart was daar eentje van. Ik zeg de kleur zwart erbij omdat ze deze mascara ook in het bruin hebben.

De f-oxy mascara is een mascara die met “oxy-relief therapie” werkt die de microcirculatie en gezondheid van de wimpers stimuleert. Hierdoor worden het volume, de elasticiteit en de glans hersteld. De wimpers gaan dan sneller groeien en worden langer dan voordien. Dit geeft als resultaat dat je wimpers meer volume gaan hebben, meer lengte en een betere krul.
De borstel bestaat uit synthetische haren die aan elkaar werden gebonden met een nikkelvrije metalen draad.
Waarde bij de apotheker: €21,30

Ik kan alleen maar bevestigen wat ze beloven: mijn wimpers hebben volume, ze zijn lang, ze zijn elastisch en ze hebben een krul.
De borstel heeft vrij veel haren, wat een aangenaam gevoel geeft om de mascara aan te brengen. Moest ik de mascara punten geef, zoals ik op school ook doe, krijgt die van mij een 10 op 10. πŸ˜‰

Voor wie Les Couleurs De Noir nog niet kent…
LCDN vindt dat elke vrouw recht heeft op schoondheids- en verzorgingspdroducten, ook zij die een allergie hebben. Elk product werd getest op vrouwen met een allergie om er zeker van te zijn dat hun producten 100% te vertrouwen zijn. Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn enkel verkrijgbaar in de apotheker.

Kim

Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes via:
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s