Review: Kneipp Cream & Oil Body scrub Silky Secret

Je huid verwennen en verzorgen doe je met de Cream & Oil Body scrub Silky Secret van Kneipp.

Wat is het?
De Cream & Oil Body scrub Silky Secret is een ultiem verzorgende scrub met als doel de dode huidcellen te verwijderen.

Productvoordelen
De scrub bestaat uitsluitend uit plantaardige werkstoffen.
Er zitten geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen in.
Er zit geen paraffine, siliconen en minerale oliën in.
Dermatologen hebben bevestigd dat onze huid deze scrub verdraagt.
Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren

Hoe gebruik je het?
Je brengt de scrub aan op een vochtige huid. Ik denk dan aan wanneer je een douche of bad gaat nemen. Je masseert de scrub een beetje in zodat de scrub de kans heeft om de dode huidcellen te verwijderen en nadien afspoelen met warm water zodat er zeker geen productresten zouden achterblijven op je lichaam. 1 à 2 keer gebruiken in de week wordt aangeraden om het product zo optimaal mogelijk zijn werk te laten doen. Let op voor uitschuiven wanneer je de scrub in bad/douche zou gebruiken. Je bad/douche nadien dus ook goed afspoelen.

Wat vind ik ervan?
Ik ben de scrub nu al enkele weken aan het gebruiken en ik vind het een fijn product om af en toe te gebruiken. Het staat standaard in mijn douche en wanneer ik voldoende tijd heb smeer ik mijn lichaam graag nog eens in met deze scrub vooraleer ik weer uit de douche stap.
De scrub vind ik net goed. De korrel is niet te hard waardoor hij niet schuurt. Maar hij is ook niet te hard. Ik voel wel degelijk een korrel. Nadien voelt mijn lichaam zacht en glad aan. Hij is zoals elke scrub zou moeten zijn. En als ik je een extra tip mag geven: smeer je voeten ook in! Die zijn nadien zo zacht!

Kim

Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s