Skimateriaal huren in eigen land

Over 5 weken is het zover. Dan glij ik weer met de skilatten van de bergen. Ik heb nog geen eigen skimateriaal en dus heb ik deze alvast gehuurd in België.

Skimateriaal huren in België is goedkoper dan het ter plaatse te huren en je bespaart er tijd mee uit. Waarom er dan niet voor kiezen om het in België te huren?

Ik ging naar A.S. Adventure Aalst en huurde alles wat ik nodig heb: skilatten, skibotten en skistokken. In de winkel zelf heeft een meneer me heel goed geholpen met het kiezen van de juiste materialen. Hij vroeg wat voor type skiër ik ben en aan de hand daarvan liet hij me verschillende modellen passen. Mijn gewicht en lengte waren ook van belang om de juiste latten en stokken te kiezen.

Ook al ga je nu nog niet op skivakantie, toch is het aangeraden om je skimateriaal tijdig te huren. Ze raden aan dit te doen 2 maanden voor je skivakantie. Als je te lang wacht zou je wel eens pech kunnen hebben dat alles verhuurd is voor de periode dat jij zou willen huren. Wil je er zeker van zijn dat er nog skimateriaal beschikbaar is? Bel dan op voorhand, zoals ik gedaan heb. Zo hoef je je niet onnodig te verplaatsen.

Wat je nog moet weten
Je mag je skimateriaal tot 10 dagen bijhouden, ook al ga je maar voor 7 dagen op vakantie. A.S. Adventure houdt er rekening mee dat je het materiaal moet komen ophalen en weer terugbrengen. Je hoeft je hiervoor dus niet te haasten.
Je bent niet verzekerd tegen diefstal. Hou je gehuurde skimaterialen dan ook extra in het oog. Je wil niet meemaken dat iemand je materialen steelt en je hierdoor opnieuw moet huren bij een locale skiverhuur.

Bij A.S.Adventure kan je niet alleen huren voor 10 dagen. Ook voor een dag, een shortski & 2 weken kan er gehuurd worden. Meer info hierover kan je terugvinden op de website van A.S. Adventure. Ook voor prijzen en andere info kan je terecht op hun website.
Wie op skivakantie gaat, heel veel plezier!
Wie niet op skivakantie gaat, je zou het eens moeten proberen.
Het is zalig om van de berg te gaan met de zon op je smoel. 🙂

Kim

Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s