DKNY Stories – eau de parfum

Hij is al een tijdje te verkrijgen op de markt, maar met Valentijn voor de deur leek het me een perfect moment om een artikel te schrijven over de heerlijke geur van DKNY Stories.

DKNY Stories is geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die NYC te bieden heeft en de vrijheid om alles naar jouw hand te zetten. Het ademt de de bevlogenheid en emotie van een nieuwe generatie dynamische vrouwen die zichzelf en hun stories uitvinden, herontdekken en verwezenlijken in de big apple.

In 2005 bottelde DKNY al eerder met de welbekende DKNY Be Delicious en hebben ze hiermee de basis gelegd voor epische NYC geurervaringen. DKNY Stories bouwt voort op deze iconische geur.
Net zoals de skyline in New York city steeds veranderd, begint er een nieuw hoofdstuk voor DKNY fragrances.

De verpakking
De DKNY Stories glazen fles stijgt op als een glinsterende wolkenkrabber en is een prachtige weerspiegeling van New York City. Modern en elegant, sculpturaal en architecturaal, vrouwelijk en sterk. Het doosje heeft een luxueuze uitstraling omwille van het metallic roze karton. Op de voorkant zie je de skyline van New York City en het DKNY logo. De zijkanten hebben afbeeldingen van de Brooklyn Bridge en het Chrysler building.

De geur
Net zoals de big apple bestaat deze geur uit opvallende contrasten.
Het is een Oosters bloemige geur met een moderne toon.
Roze peper en roze guava-mousse vormen een opvallende mix met het bloemenhart van zwarte iris. Vanille, sandelhout en amber creëren een warme en sensuele nuance voor een extra memorabel verhaal.
Het verhaal achter deze geur begon bij parfumeur Stephen Nilsen, “Ik werd geïnspireerd door de fotografieën van New York City.”.

Top noten: roze peper, roze guava-mousse, zwarte kardemom.
Mid noten: jasmijn sambac, witte thee, zwarte iris
Basis noten: vanille boon, wit sandelhout, grijs barnsteenakkoord

Ik vind het een intense, warme en vrouwelijke geur. De geur blijft goed hangen en dat is zeker iets wat ik belangrijk vind. Ik draag de geur het liefst ’s avonds en in het weekend wanneer ik het meest ontspannen ben.

DKNY Stories is te verkrijgen bij ICI Paris XL.
30ml – €40,50
50ml – €61,50
100ml – €81,90

Kim

Blijf steeds op de hoogte via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s