Dé roze chocolade van Les Recettes de L’Atelier van Nestlé

Nestlé heeft voor het eerst een chocoladetablet gelanceerd, gemaakt van Ruby cacaobonen. Hij is limited edition verkrijgbaar bij Delhaize, dus hurry uuuuuup!

Nestlé zet voor het eerst een roze bril op door, voor de eerste keer in België, een tablet van roze chocolade te introduceren: Ruby chocolade met frambozen. Deze limited edition vind je terug bij het assortiment ‘Les Recettes de L’Atelier’.

Roze chocolade?
Les Recettes de L’Atelier introduceert Ruby, ontwikkeld door Barry Callebaut in 2017, voor het eerst in de vorm van een tablet in de Belgische supermarkt. Ruby chocolade is de vierde chocoladesoort in de wereld.
De roze chocolade dankt zijn kleur aan de Ruby cacaoboon. Deze chocoladetablet heeft een fruitige smaak van verse bessen. Er worden geen additieven, kleurstoffen of aroma’s toegevoegd aan de chocolade. De roze cacaoboon heeft een unieke kwaliteit die Barry Callebaut heeft weten te onthullen door middel van een intensief en innovatief proces. Deze ontwikkelingen leiden tot een volledig nieuwe smaakervaring voor chocoladeliefhebbers. Niet te bitter, niet te vet en niet te zoet. Iets anders dan de klassieke smaken: pure, melk- of witte chocolade, maar net daarom zo vernieuwend.

Les Recettes de L’Atelier: Ruby met frambozen
Elke tablet van Les Recettes de L’Atelier is uniek. Nestlé hanteert hierbij een strenge selectieprocedure op vakmanschap, artisanale methodes en hoge kwaliteitsproducten. De Ruby chocolade met stukjes framboos heeft dezelfde eigenschappen als de andere tabletten in dit assortiment. Dankzij de Ruby-cacaoboon heeft deze chocolade een lichte toets van rode vruchten, die geaccentueerd worden door echte stukjes framboos. De frambozen geven de chocolade een lichte knapperige textuur.

Ik vind het een zachte & fruitige chocolade die niet te zoet is. De stukjes framboos zorgen voor extra knapperigheid dat ik graag heb wanneer ik chocolade eet.

De Ruby chocolade met frambozen kan je verkrijgen bij Delhaize voor een prijs van €3,25.

Dit artikel bevat geen betaalde samenwerkingen, maar wel gekregen producten.

Kim

Blijf steeds op de hoogte via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s