Gezellige winterbbq met Collishop

Barbecueën in de winter is al lang niet meer zo vreemd. We zijn het misschien meer gewoon om het te doen in de zomer, wanneer de zon volop schijnt. Maar waarom niet barbecueën in de winter wanneer het buiten zo koud is en jij je kan verwarmen aan het lekkere eten, een kampvuur,…

Door Collishop werd ik uitgenodigd voor een gezellige winterbarbecue en een aantal workshops. Het event vond plaats in De Hut van Filip in Kapellen en samen met een goede vriendin reden we naar het, voor mij, verre Kapellen.

De eerste workshop werd gegeven door Anouk Taeymans. Haar kan je kennen van “Ons eerste huis”. Anouk leerde ons hoe we een tafel winterproof kunnen maken: welke decoratie je kan gebruiken, welke planten mooi zijn op een tafel, welke kleurencombinaties je kan maken, welk servies,…
Na de theorie kwam de praktijk en gingen we zelf aan de slag. We maakten een mooi decoratiestuk en decoreerden ons eigen plekje aan tafel.
De borden, de glazen, het bestek, … vind je allemaal terug op de website van ColliShop.

Nadien volgde er een heerlijke winterbarbeque waarbij Tommercatering zorgde voor het lekkere eten.

De tweede workshop was een cocktail workshop en werd gegeven door Carl Van Droogenbroeck. Carl leerde ons verschillende cocktails maken zoals Disaronno sour, Espresso martini,…  die we nadien ook mochten opdrinken. Aangezien het nog steeds Tournée Minérale is kon ik niet proeven van die cocktails (die er anders wel heel goed uit zagen). Gelukkig had Carl hiermee rekening gehouden en kregen we heerlijke mocktails in de plaats.

Dikke merci aan Collishop & Influo voor deze uitnodiging!!!

Kim

Blijf steeds op de hoogte via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s