Kaders van Just frame It

Mooie kaders, we willen het allemaal. Het geeft je huis meer persoonlijkheid en het is mooie en eenvoudige decoratie. Ik liet enkele kaders maken door Just Frame It om die ene witte muur een beetje meer kleur te geven.

Just Frame It is een Belgisch bedrijf dat zich bezighoudt met mooie foto’s om te toveren in persoonlijke kunstwerken. Kies je kader, upload je foto en kies je maat. Zo eenvoudig is het. Just Frame It zorgt ervoor dat je foto perfect in de kader past die je gekozen hebt en bezorgen de kader zelf bij jou thuis. Prijzen zijn tussen €39 en €249 en de verzending is gratis.

In juni 2018 zijn mijn vriend en ik verhuisd van een appartement naar een huis. Het huis is drie keer zo groot als het appartement en dat wil zeggen dat we meer decoratie nodig hebben om alle kamers gezellig te maken. Voor mij hoeft niet alles onmiddellijk in orde te zijn omdat ik dan misschien dingen zou kopen waar ik achteraf spijt van heb. Ik heb ideeën in mijn hoofd en als ik iets tegen kom wat in ons huis zou passen zal ik het kopen.
Dankzij het influencer marketing platform Influo kreeg ik de kans om samen te werken met Just Frame It. Die grote witte muur in de living zal niet meer voor lang zo wit blijven…

In onze living zijn heel wat decoratiestukken zwart. Het leek me dan ook het beste om zwarte kaders te kiezen zodat deze mooi bij de rest zouden passen. Ik koos voor de instakader. De instakader is een vast vierkant formaat van 23x23cm met een geprinte foto van 13x13cm. De instakader is hun kleinste formaat en is ideaal als cadeau, startkader of in combinatie met andere kaders.
Wanneer je voor de instakader kiest krijg je een print, kader, passe-partout, gratis verzending, ophanging (kleefspijker), acryl beglazing met UV protectie.

In het huis hebben we nog geen foto’s van onze dieren dus de fotokeuze was snel gemaakt. We kozen voor een foto van Pepper, 2 foto’s van Solt, een foto van Alexander met Solt en een foto van mezelf met Solt. 4 foto’s van de hond en 1 foto van de kat omdat ik de andere foto’s van de kat niet kon uploaden. Je kan namelijk niet zomaar alle foto’s uploaden. Wanneer jouw foto geen goede afmetingen heeft zal Just Frame It deze foto niet uploaden. Zo kan je nadien niet teleurgesteld zijn wanneer jouw foto bijvoorbeeld wazig is.

De kaders waren besteld en 5 dagen later waren ze bij mij thuis. 5 kaders zaten verdeeld in 2 stevige kartonnen dozen. Per twee en per drie waren ze ingepakt in een bubbelfolie en ze waren ook nog eens individueel verpakt in een plastic folie. Ik was echt onder de indruk van hoe goed mijn kaders waren verpakt. Ondertussen hangen de kaders te pronken aan die ene grote witte muur in onze living. De kaders hebben we omhoog gehangen met de kleefspijkers die we erbij kregen.

Interesse om ook kaders te laten maken door Just Frame It?
Surf naar Just Frame It door hier te klikken en ga aan de slag.
Veel plezier!

Dit artikel bevat geen betaalde samenwerkingen, maar wel gekregen producten.

Kim

Blijf steeds op de hoogte via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s