Gepersonaliseerde Moederdag cadeaus van Your Surprise

Op zondag 12 mei vieren we Moederdag en willen we onze mama’s eens goed in de watten leggen. Ik ontdekte Your Surprise en bestelde er gepersonaliseerde cadeaus voor mijn mama.

Your Surprise is een webshop met meer dan 2000 persoonlijke cadeaus. Je vindt er cadeaus voor iedere gelegenheid en elk budget. Ze garanderen je de beste kwaliteit en de cadeaus zijn handgemaakt. De cadeaus zijn snel en eenvoudig online te bestellen.

Ik bezocht hun website en vond wat ik zocht. Your Surprise heeft verschillende cadeaus met chocolade en omdat mijn mama verzot is op chocolade wist ik al snel wat ik voor haar zou kiezen. Ik koos de ‘Luxe praline geschenkdoos bedrukken – Moederdag’. Dit cadeau bestaat uit 36 ambachtelijk bereide pralines en een zelfgekozen ontwerp rondom de giftbox. Het ontwerp bestaat uit 1 of meerdere foto’s en 1 of meerdere teksten. Je kiest zelf wat jij het mooist vindt. Het is heel eenvoudig en in enkele klikken heb je een gepersonaliseerd cadeau. Dit cadeau heeft een waarde van €44,95.

Omdat chocolade verdwijnt wanneer je het opeet ging ik op zoek naar een tweede cadeau en vond ik ‘Dove geschenkset maken – Hamam doek’. Dit cadeau bestaat uit een hamamdoek en 2 fullsize Dove shower mousses. Bij dit cadeau kan je het ontwerp niet kiezen, maar kan je wel een foto en een tekst toevoegen. Dit cadeau heeft een waarde van €35,95.

Dit zijn de cadeaus waarmee ik mijn mama zal verrassen op Moederdag, maar dit zijn zeker niet de enige cadeaus die ze hebben. Neem snel een kijkje op hun Belgische of Nederlandse website en dan ben ik ervan overtuigd dat ook jij zal vinden waarnaar je op zoek bent.
Goed om te weten: wanneer je een bestelling plaatst heb je de cadeaus 2 dagen later al bij je thuis.

Dit artikel bevat geen betaalde samenwerkingen, maar wel gekregen producten.

Kim

Blijf steeds op de hoogte via: 
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter
Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s